Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

AVŞA'DA BONZAİ EYLEMİ

AVŞA

Avşa'da yaşayan 16 yaşındaki Furkan Bozyiğit isimli gencin şüpheli ölümü Bonzai isimli uyuşturucu maddeyi bir kere daha gündeme getirdi.

Avşa’da yaşayan 16 yaşındaki Furkan Bozyiğit isimli gencin şüpheli ölümü Bonzai isimli uyuşturucu maddeyi bir kere daha gündeme getirdi.
Geçtiğimiz Cuma günü Avşa’da meydana gelen şüpheli ölüme ada halkı tepki koyup, asayiş tedbirlerinin yetersizliğinden yakındı.
Furkan Bozyiğit`in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere gönderildiği Bursa Adli Tıp Kurumu’ndan Avşa’ya getirilerek toprağa verildi. 

Cenaze töreninden sonra toplanan vatandaşlar, "Uyuşturu cuya Hayır", "Çocuklarımızı Bu Zehirden Koruyalım" yazılı pankartlar taşıyarak alkışlar eşliğinde Avşa Jandarma Karakoluna kadar yürüyerek, güvenlik görevlilerine asayiş tedbirlerinin arttırılmasını talep ettiler.
Amaçlarının protesto olmadığını, sadece seslerini duyurmak olduğunu dile getiren vatandaşlar “İçimiz yandığı için buradayız. Avşa’da yaşı küçük çocuklar barlarda çalışıyor, gençler çakmak gazı kokluyor. Ne yapacağımızı şaşırdık" diye dert yandı.
Jandarmadan bu konuda söz alan kalabalık, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli